top of page
Zakelijke bijeenkomst

Verbo Group

Pionier in het ontzorgen, beheren en verwerken van af- en uitvalstromen

Over Verbo Group

Verbo Group, met het hoofdkantoor in Tilburg, is een internationaal afvalverwerkend bedrijf met 4 bedrijven, verspreid over meer dan 20 landen en met ongeveer 75 medewerkers. De Verbo-bedrijven zijn ieder gericht op verschillende eindproducten, echter staat bij ieder bedrijf het Professional Waste Solution-programma centraal waarin het milieu, de gebruiksgemak en duurzaamheid een belangrijke rol spelen.

 

Pionier in het ontzorgen en verwerken van af- en uitvalstromen

Het ontzorgen en verwerken van af- en uitvalstromen is de basis van de Verbo Group. Het ontzorgen van papierproducenten van gelamineerd papier is sinds 1997 al de gebruikelijke en innovatieve werkwijze van de Verbo. Later is dat portfolio aangevuld met kunststofstromen, de ontwikkeling, productie en handel van het volledige pakket vloerbescherming en isolatiematerialen. Inmiddels hebben alle vier de bedrijven een eigen specialisme op het gebied van het ontzorgen van de afvalstromen. 

 

Het unieke van ons concept is dat alle materialen weer opnieuw ingezet kunnen gaan worden hetzij als nieuw eindproduct of hetzij als grondstof. Door de nauwe samenwerking van diverse specialiteiten tussen de vier bedrijven beschikt de Verbo Group over een hoge flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk maximaal rendement kan worden behaald uit kunststof- en papierafvalstromen. 

 

Waar het allemaal begon

Vanaf 1997 houdt Verbo B.V. zich bezig met de productie van, en handel in producten voor de bouw- en schildergroothandel. Het eerste jaar was het enkel en alleen nog de in- en verkoop van rollen stucloper. In de jaren hierna werd het assortiment producten continue uitgebreid en nu biedt Verbo een volledig pakket vloerbescherming en isolatiematerialen aan. In 2007 is Ipt B.V. opgericht in eerste instantie voor de leveranciers van Verbo B.V. om van hen nog meer productie afvalstromen te ontzorgen. Hedendaags is IPT B.V. een gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van verschillende papiersoorten. Ipt recycling B.V. heeft milieuvriendelijke oplossingen voor productieafval van kunststof. De indrukwekkende apparatuur van Ipt recycling heeft diverse capaciteiten en eigenschappen. Het gaat spelenderwijs om met onder meer grote, zware brokken kunststofafval. Doordat de restmaterialen zoals zand en metaal er uit worden gefilterd en gezeefd, kunnen uiteenlopende kwaliteiten en soorten worden verwerkt. Het schone eindproduct vindt zijn weg naar spuitgieterijen, de folie-industrie of gaat op in kunststofplaten. Ppi B.V. is een vooraanstaande partner in de foodbranche. PPI produceert voeding gerelateerde artikelen voor ondersteuning en afdekking. Oog voor kwaliteit en expertise komen samen in papieren trays, deksels, palletvellen. De veelzijdigheid in maatwerk weerspiegelt in toepasbaarheid. Taart, kaas, vis, vleesgerechten en andere etenswaren vinden op en onder de producten van PPI.

 

Anno 2020 zijn we op onze locatie in Tilburg met ruim 85 medewerkers, 24 uur per dag, op 40.000 vierkante meter bezig met de productie en de logistiek van onze producten. Waar we in 1997 nog nationaal bezig waren, zijn we nu een internationaal opererende organisatie met agenten en relaties wereldwijd.

Landen

29

Uur per dag

24

Medewerkers

85

Oppervlakte

40k

Wereldwijde aanwezigheid

Verbo's internationale aanwezigheid blijft wereldwijd toenemen, doordat de vraag binnen de industrie eveneens blijft groeien. Verspreid over de hele wereld werken we nauw samen met onze distributeurs. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze distributeurs of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust even contact met ons op! 

Wereldkaart.png
bottom of page